Sau og lam

LAMMEKJØTT


- Lammene kommer til verden samtidig som det næringsrike vårgresset begynner å spire på innmarksbeitene. I juni tar vi dyrene med på beite i Byfjellene. Her får sau med lam gå fritt og naturlig hele sommeren. Når høsten kommer, tar vi dyrene ned igjen på innmarksbeite. Da sorteres avlsdyr og slaktedyr før en ny vintersesong.

FENALÅR


-laget på gamle tradisjoner


Leveres røykt eller urøykt. 

Noen vil være leveringsklar før jul, men de fleste blir klar i januar/februar.


Pris 399 kr/kg

LAMMERULL


- laget på gamle tradisjoner


Leveres røykt eller urøykt.

Laget med et spesielt utvalg av deilig krydder. 

Størrelsene på lammerullene varierer mellom 300-500g.


Pris 450 kr/kg

PINNEKJØTT

UTSOLGT FOR I ÅR!


- laget på gamle tradisjoner


Leveres røykt eller urøykt.

På grunn av stor etterspørsel etter pinnekjøtt og fenalår, så har vi nå fått hjelp fra den Vestnorske bonden med å skaffe nok råvarer til produksjonen.

Pinnekjøtt og fenalår er saltet, røykt og tørket lokalt av oss, etter oppskrifter og metoder, som er utviklet på våre gårder gjennom generasjoner.


Pris 399 kr/kg


Disse produktene er i første omgang bare på bestilling. Spesifiser i bestillingen  hva du ønsker av helt, halvt, oppdelt, røkt eller urøkt. 

Bestillingen sendes til:

varegga-matfrabergen@gmail.com

Alle bilder, tekst og logo er underlagt Copyright @ All Rights Reserved

VAREGGA.NO

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godta