-Vi dyrker vårt eget grovfòr, vi gir de brød fra Lie Nilsen Bakeri, de får mask fra Lysefjorden Mikrobryggeri og grønnsaker fra Matsentralen. Alt dette gjør at vi kan redusere bruken av kraftfòr til et minimum.
Indrefilet Kr 519,- /kg
Ytrefilet Kr 469,- /kg
Entrecotè Kr 379,- /kg
Mørbrad Kr 319,- /kg
Flatbiff Kr 269,- /kg
Rundstek Kr 249,- /kg
Bogstek Kr 259,- /kg
Culotte Kr 269,- /kg
Høyrygg Kr 249,- /kg
Sosekjøtt u/bein Kr 199,- /kg
Bankekjøtt Kr 199,- /kg
Biffdeig enkeltvis 1 x 0,5 kg Kr 90,- /beger
Kraftbein (Frossen) Kr 50,- / kg
Grillpølser, pakker med 4 pølser, ca 300 gr
Kr 115,- pr pakke
"OKSE-KASSEN"
En kasse på ca 7-9 kg med forskjellige stykkningsdeler.
Her får du både biffer, sosekjøtt, høyrygg, steiker og bankekjøtt
Kassen koster kr 220,- pr kg
"BIFFDEIG-KASSEN"
Vi har også kasser med biffdeig, som er 100% rent oksekjøtt.
Kassene er på 5 kg, med 10 x 0,5 kg beger.
Kassen koster kr 745,-
"HVERDAGSKASSEN"
Det er flest hverdager i løpet av året, og derfor har vi valgt å sette sammen denne kassen.
2 pakker grillpølser (4 pølser per pakke)
2 beger x 0,5 kg biffdeig
Sosekjøtt
Bankekjøtt
Steik
Flatbiff
Kassene er rundt 7 kg og selges for 190 kr/kg
Alle bilder, tekst og logo er underlagt Copyright @ All Rights Reserved
VAREGGA.NO