Våre kokker

VÅRE KOKKER


VAREGGA – Mat fra Bergen har også knyttet til seg to kokker med svært høy matfaglig kompetanse.

Julie Log har vært på senior kokkelandslaget og var med å ta to gull i OL 2016, og Fredrik Log tok NM gull i 2013.
Disse to er med for å utvikle VAREGGA – Mat fra Bergen sine produkter. 


Julie og Fredrik elsker å skape magiske matøyeblikk.

De tar oppdrag fra private og bedrifter for å skape kulinariske opplevelser.

Selvsagt er det med råvarer fra oss.




"VI LIKER UTFORDRINGER!

Alle måltid er ulike, og skal passe forskjellige folk. Dermed er det vår natur, å se deg som gjest. I samarbeid med de dedikerte bøndene, har vi tilgang til produkt av beste kvalitet, fra ditt nærmiljø. Innsikt i dyrehold og produksjon, gjenfortelles i sjelen, i hvert et måltid fra oss."

- Julie Log


Ta kontakt på mail robert@varegga-matfrabergen.no eller på telefon 40004886

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godta