Urt & Ugras

Om oss

Julie og Fredrik Log driver Urt & Ugras Catering på Stord.

Her har de også egen Kafe, i Helseparkhuset  i Borggata på Leirvik


De er medeiere i VAREGGA - Mat fra Bergen.

Derfor er de også vår matfaglige kompetanse  og rådgivere.

Julie er lokal stordabu tidligere med navnet Salmo.

Hun har fagbrev som kokk & er tidligere elev ved Fitjar vgs.


Læretiden tok hun i Sandnes, hos Charles & de og nOi restaurant.


Julie har erfaring fra det Norske Kokkelandslaget, der hun var med i OL som commis og tok gull i 2016.

Fredrik er opprinnelig fra Vats i Vindafjord. Han har 12 års erfaring som kokk, derav 2 års læretid ved Arne Brimi i Lom.


Utover karrieren har Fredrik jobbet i restaurantbransjen og cafe, blant annet 4 år som kjøkkensjef på restaurant Renaa i Stavanger som i dag har 2 stjerner i Michelin guiden.


I 2013 ble han Norgesmester i kokkekunst, og har alltid ønsket å drive noe eget for å spre matglede i distriktet.

Foto: Henrik Mundal Andreassen/Sunnhordland


Vi er to sjeler som brenner for kokkefaget.


Vi ønsker å gi Stord og andre ny matglede der vi kan inspirere befolkningen med nye smaker, samt gamle slagere med et friskt pust.


Vi ser også på muligheten med et godt samarbeid med Kokkeskolen og opplæringskontoret hvor vi sammen kan arrangere kurs og fagdager.


URT

Urt & Ugras ble startet med tanken om at urt er det fine og raffinerte i matentusiastens øyne. Her sikter vi oss inn på selskap, bryllup, samt et konsept vi kaller for ‘’Home restaurant’’ der vi kommer hjem til private selskap og lager en helaften.


UGRAS

Med ‘’Ugras’’ ønsker vi å gi Stord  trendene innen mat, nye trender kommer og går som ugras! Dette ønsker vi å formidle blant annet gjennom Ugras-lunsj og Smaksbordet


Kaker & søtt er Julie sin store glede.


Hun elsker å dille og dalle med nye figurer og blomster i alle varianter. Hun lager alle slags kaker og liker gjerne når kunden vil sette sitt eget preg.


Ta kontakt for ei personlig kake til din begivenhet.